Når først du har indbetalt penge hos din favorit bookmaker, så indstil dig på at penge de facto er gået tabt, og at du først har pengene igen, når du på et tidspunkt ønsker at udbetale dem. Bookmakerne er i princippet meget indstillet på at det skal være så nemt for dig som muligt at indsætte penge på din konto, og knapt så nemt at få dem udbetalt igen.

Før spilleliberaliseringslovgivningen, med effekt fra 2012, var dette endnu mere besværligt – nu er det dog nemmere. Det betyder dog også at dine penge ligger ekstra usikkert, såfremt du better udenfor det officielle danske marked. Grundet vores tidligere spillemonopol og efterfølgende EU-direktiver, så har vi i Danmark en meget speciel spillelovgivning. For at sikre dig at dit indestående på bookmakernes konto forbliver hos dig og i dit råderum, så bør du kun bruge bookmakere med dansk spillelicens. De kan altid findes her – i opdateret version, på SKATs officielle liste for danske spiludbydere.

Vær opmærksom på at udbyderne gives to tilladelser – en for betting (eller væddemål, som det omtales hos SKAT) og en anden for onlinekasino. Inden du indbetaler en slat moneter, så vær sikker på at firmaet indgår på den nævnte liste, og at der er flueben ud for kolonnen med betting samt at domænet er vist den højre kolonne.

Derudover så bør du også huske at trække penge ud fra dine bookies i tide og utide. Størrelsen på din samlede økonomi hos bookmakerne skal afspejle din bankroll og dine spilsystemer, og det er derfor vigtigt at finde en balance i dit totale indestående hos bookmakerne, således at du hverken betaler for mange transaktionsgebyrer eller har for højt et beløb liggende hos en given bookmaker.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *