D. 8. oktober spillede Danmark en EM-kvalifikationskamp mod Portugal i Parken. Det startede med at en ven opdagede at Portugals venstreback Cedric Soares fra Southampton FC lå på odds 1.35 hos NordicBet for ikke at score i ordinær spilletid mod Danmark, med den hurdle at bettet kun gjaldt såfremt spilleren startede inde. Det var simpelthen et vaskeægte gave-odds og jeg skulle lige tjekke det af et par gange inden jeg handlede på det.

Inde hos Unibet fandt jeg samme bet – og spillede med modsat fortegn. Et klassisk surebet, men det her at den lidt mere glamourøse slags. Surebettets tilbagebetalingsprocent var på 126%(!). For at være lidt fræk så udnyttede jeg Nordicbets startbonus på 1.000 kr., hvorefter jeg spillede de samlede 2.000 kr. til odds 1.35. En potentiel gevinst på 700 kr., som jeg garderede ved at spille omkring 80 kr. på det modsatte udfald hos Unibet.

Cedric Soares scorede som bekendt ikke og jeg gik derfor ind på Nordicbet for at tjekke min gevinst. Til min store fortrydelse, stod der ikke 2.700 kr. på kontoen da jeg loggede ind. I stedet stod der 2.000 kr. og da jeg åbnede min spilhistorik kunne jeg se at det pågældende bet var blevet annulleret med følgende begrundelse: ‘Forkert sat odds’. Ja, no shit – der var jo en grund til at jeg satte et bet på det udfald. Jeg går stærkt udfra, at jeg i forbindelse med sign-up har underskrevet et eller andet der giver dem retten til at annullere bets/ændre odds eller hvad der nu lige måtte være af fejl fra deres side som gik ud over deres kunder. Så jeg protesterede ikke og tænkte i stedet hvad jeg nu skulle stille op med de 2.000 kr. som var omfattet af bonusregler.

Lærepengene må gå til forestillingen om surebets. Sportsbookmakere er ikke nær så reguleret som den finansielle verden og intet er derfor sikkert – der foreligger altid en risiko, også ved surebets og også når man gør sit hjemmearbejde nogenlunde.

Hvad der blev af pengene kan du læse mere om i næste blogindlæg omhandlende min spilstrategi

 

One Response to Risikoen ved et surebet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *