Hvis du har læst mit tidligere blogindlæg omkring risikoen ved surebets, så kan du forstå hvorfor jeg endte med 2.000 kr. på en Nordicbet-konto som ikke kunne udbetales grundet bonusregler.

Efter kampen i Parken d. 8. oktober var næste danske hjemmekamp i EM-kvalifikationen play-off’en mod Sverige d. 17. november. Det gik skidt for Danmark i begge kampe, men for mit spontane betting-forsøg var det to gode kampe. De markerede det første og sidste væddemål i mine i alt 127 væddemål som jeg nåede at placere på de 41 dage.

Bonusreglen hos Nordicbet er, at bonusbeløbet på 1.000 kr. skal gennemspilles 16 gange til mindst odds 1.80. Jeg synes det lød voldsomt, men så har de vel regnet ud at det er den tid det tager en gennemsnitskunde, at tabe sin bonusgevinst (eller mere til).

Eftersom min viden begrænser sig til fodbold – primært europæisk topfodbold og så til dels den hjemlige Superliga, så holdte jeg min bets indenfor dette felt. Derudover så spiller jeg (næsten) kun singlevæddemål. Simpelthen af den grund at min matematiske tilbagebetalingsprocent falder, for hver kamp jeg tilføjer en kupon. Det eneste der fik mig til at afvige fra denne taktik var hvis jeg havde fundet to gode bets til under 1.80, hvor kombinationen af de to kunne få mig over 1.80 (pga. gennemspilningskravet)

Jeg startede ud med at placere de 2.000 kr. på 20 forskellige bets i den følgende weekend (10.-11. oktober) og med en indsats på 100 kr. pr. bet. Om mandagen loggede jeg ind og så stod der 2.400 kr. Jeg udvidede herefter strategien til enten at være 100 kr. eller 200 kr. afhængig af betvalue. Jeg omsatte indholdet på min konti to gange om ugen: en til midtugen (CL/EL/Cup) og en til weekenden (nationale ligaer).

Jeg troede egentlig at kravet om et minimumodds på 1.80 ville hæmme mine muligheder, men kombineret med min strategi om kun at spille singlevæddemål, så blev favoritsejrene hurtigt frasorteret – og jeg tror det er her nøglen ligger. Hvis man undgår at spille på de store holds sejre, så bliver man tvunget til at sætte sig mere ind i de forskellige ligaer, formkurver og motivation – og der har jeg hentet et par store gevinster.

F.eks. havde jeg 200 kr. på at 1860 München ville hente en udesejr over formsvage Mainz fra Bundesligaen til odds 8. Jeg havde 100 kr. på en Sheffield-hjemmesejr mod Arsenal i ligacuppen. Arsenal som var inde i et hårdt program og var skadesplaget i en cup som traditionelt set byder på store overraskelser. Den største genistreg kom dog i den norske 2. division. I en blanding af utålmodighed og dårlige spilmuligheder i de store ligaer, tog jeg et kig på de ligaer som kører efter kalenderåret; Sverige, Rusland, Norge m.fl. Bettet på at Malmø ville tabe i sidste spillerunde og sendte mesterskabet til Norrköping var næsten for nemt – de havde endda en CL-kamp kort efter. Men i den norske 2. division var der så meget spænding på sidste spillerunde, at jeg er sikker på at spillerne ikke selv vil kunne regne de potentielle udfald ud selv. Jeg satsede på seks kampe hvor den ene part havde noget at spille for og den anden part ikke havde. Jeg tog ikke højde for holdstyrke eller ude/hjemmebane. Det gav en gevinst på 2.500 kr. med en indsats på 900 kr. fordelt over seks kampe vel at mærke.

Alt i alt nåede jeg at spille 127 væddemål over 41 dage inden jeg fik udbetalt 10.400 kr. – et resultat langt over min egen forventning. Skulle jeg genoptage betting med gevinst for øje, vil jeg helt klart gå tilbage og kigge på de 127 væddemål for at analysere hvorfor jeg gjorde hvad, hvad der fungerede og hvordan jeg skal replicere strategien fremadrettet.

En ting er helt sikkert – Nordicbet er en dårlig bookmaker der langt fra kan anbefales. Spil hos Betfair i stedet.

 

2 Responses to Fra 1.000 kr. til 10.400 kr. på 41 dage

 1. Jonas says:

  Hej MIKAELBONDUM
  Jeg er helt enig i dit indlæg, jeg løb selv ind i samme problem da jeg oprettede mig i sin tid hos Nordicbet. Samtidigt så skiller dig sig ud fra andre bookmakers, ved at have minimum odds der hedder 1,80…

 2. mikaelbondum says:

  Hej Jonas

  Ja, jeg tror ikke helt de er klar over hvor dårlig omtale sådan noget giver. Fint, man sætter et forkert odds – så må man også tage det tab det medfølger.

  vh. Mikael

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *