De fleste har prøvet at læse om diverse træningsprogrammer der skal hjælpe dig med at få en flot veltrænet krop. Alle træningsprogrammer påstår at være lige netop det du har brug for, for at opnå resultater. Den eneste regel de sætter op er typisk, at du skal følge programmet og ikke må afvige fra det. Et træningsprogram kan vare alt mellem fire og ti uger.

På mange måder minder træningsprogrammer om spilsystemer og deres tilhørende bettingestrategi. De proklamerer også at de er nøglen til de resultater du endnu ikke har opnået ved din betting. På mange måder er det dog sandt. Mange har en negativ balance hos bookmakeren, fordi de afviger fra deres spilsystemer og lader sig rive med af følelserne. Jeg har selv prøvet det. Livebetting har nok været det værste der er sket for min pengepung. Jeg glemmer fornuften og lader mig rive mig af stemningen i den kamp jeg ser – og som jeg så livebetter på.

Har du svært ved at holde dig til et system over en længere periode? Så har jeg svaret til dig. Brug f.eks. en afgrænset turnering som en EM eller en VM slutrunde. Den varer fire-fem uger, der er kampe næsten hver dag og oddsene er konkurrencedygtige fordi der er så meget likviditet på kampene.

Opret dig hos en bookmaker du endnu ikke har prøvet (jeg anbefaler bet365, betfair eller unibet), gør brug af deres bonusser, og læg så en bettingstrategi for slutrunden.

Der er mange klassiske strategier som du kan afprøve. Har du f.eks. ikke prøvet bankroll, flatbetting eller betvalue strategierne, så er en fem ugers prøvesession med en ny strategi hos en ny bookmaker den bedste måde at blive klogere på. Det er nemmere at holde en bettingstrategi hvis man kun skal være tro mod den i en afgrænset periode. På den måde får du også en mulighed for at vide præcist hvor godt dit afkast blev med denne nye strategi og du får samtidig dannet dig et indtryk af en ny bookmaker.

En bettingstrategi er som sagt som et træningsprogram. Det går ikke du skifter i mellem flere strategier eller afviger fra planen. Hold dig til planen og følg den til dørs. Find ud af hvad der var godt ved planen og mindre godt. Drag af erfaringen og prøv en ny bookmaker og en ny strategi til næste store sportsevent som du gerne vil spille på (det kan være du ved noget om Wimbledon?).

Flatbetting og låste spiltyper

Idéen er også at prøve forskellige spilsystemer og tommelfingerregler af, således at du på sigt har mulighed for at have et katalog af bettingstrategier som er tilpasset din måde at bette på. F.eks. kan det være at du er skarpest på 1X2-spil og handicapspil. Så kan man f.eks. prøve en kombination af hvor du flatbetter disse to typer spil og intet andet gennem hele slutrunden.

Lad mig opstille et scenarie: du opretter en konto hos en af ovenstående bookmakere, f.eks. bet365 og indbetaler 1.000 kr., hvilket med bonus bliver til 2.000. Med udgangspunkt i det startbeløb, ville jeg køre to typer indskud (dualflatbetting): 100 kr. og 200 kr. Alt afhængig af hvor du ser spilværdi, så ville jeg sætte en grænse på odds 3.5 (eftersom et standard X typisk ligger lige under). Alle spil du finder værdi i til et odds under 3.5, der lægger du 200 kr. og alle spil der ligger over odds 3.5, der lægger du 100 kr. pr. bet.

På den måde garderer du dig selv mod flere faldgruber: spillere der øger deres indsats i takt med at de rammer deres bets (læs: martingale) på grund af flatbetting strategien, spillere der bevæger sig ud i spil hvori de ikke er sikre på grund af at du holder dig til 1X2 og handicapspil, spillere der ikke tilpasser chancen for gevinst med deres indskud på grund af din kombination af to typer væddemål med lav risiko og dualflatbetting.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *